Toimitusehdot

ROUVA PYRY VERKKOKAUPPA

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteiden myyjä on Rouva Pyry (Y-tunnus: 2354365-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (24%). Tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupassa kappale-,kerä-, vyyhti- tai kartiohintoina. Tuotteiden hinta ei sisällä toimituskuluja. Tuotteiden kuvat ovat mahdollisimman lähellä tuotteen oikeaa väriä. Tuotteen väri voi poiketa näyttöruudulla esitetystä väristä teknisistä syistä. Myös saman värin eri värjäyserien välillä voi olla eroa. Yhtenäisen lopputuloksen aikaansaamiseksi on tärkeää että työssä käytetty lanka on samaa värjäyserää. Rouva Pyry pidättää oikeuden hintojen ja toimitusmaksujen muutoksiin. Rouva Pyry ei vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- ja varastosaldotiedoista. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja on velvollinen tutustumaan kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilaamista. Vastaamme tuotteita koskeviin kysymyksiin sähköpostitse ja puhelimitse myymälän aukioloaikoina.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Rouva Pyryn verkkokaupasta, tai puhelimitse, tai suoraan kivijalkaliikeen kautta. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus tilaajaan sähköpostiin. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan asiakkaan sähköpostiin tulevan laskun perusteella. Tuotteet lähetetään asiakkaalle, kun lasku näkyy maksettuna. Kyseessä on ennakkolasku, joka kirjoitetaan manuaalisesti heti, kun asiakkaan tilausta päästään käsittelemään. Pääsääntöisesti verkkokaupan tilaukset käsitellään kivijalkaliikkeen aukioloaikoina! Meillä ei ole käytössä verkkomaksuominaisuutta suoraan tilauksen yhteydessä. Syynä tähän ovat verkkomaksuominaisuuden kustannukset verkkokaupalle! Emme toimita tuotteita postiennakolla!

Toimitusaika

Postitamme tuotteita arkipäivinä. Maksutavasta ja pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 3-4 arkipäivää laskun maksamisesta. Rouva Pyry varastoi kaikkia verkkokaupan tuotteita. Tilapäisesti jokin tuote voi olla loppu. Pitempiaikaisista toimitushäiriöistä kerromme verkkokaupassa. Mikäli tilaamasi tuote on jostain syystä loppu, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimituskulut

Tilaukset toimitetaan postipakettina. Postipakettia voi seurata lähetystunnuksilla Postin nettisivujen välityksellä. Yli 100,- euron tilaukset toimitamme ilman postikuluja. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Rouva Pyryn liikkeestä osoitteesta: Koskentie 476, 32300 Mellilä, liikkeen aukioloaikoina. Emme toimita tuotteita postiennakolla! Postikulut veloitamme aina todellisten kulujen mukaan. Lopullinen postikuluu näkyy asiakkaan sähköpostiin lähetettävässä laskussa! Postikulujen määrään vaikuttavat paketin paino ja koko, sekä toimitustapa.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on Suomen Kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Koko tilattu tuote-erä on palautettava kokonaisuudessaan alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikkien lankavyötteiden ja tuotemerkkien tulee olla paikallaan. Tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä. Tuotteet tulee palauttaa postin välityksellä. Koska käytössämme ei ole Postin asiakaspalautusjärjestelmää, maksaa asiakas palaustuksesta aiheutuvat postikulut välillisesti itse = kulut palautetaan asiakkaan tilille, kun palautus on hyväksytty! Palautuksesta on aina sovittava etukäteen joko sähköpostilla, puhelimitse tai kirjeitse. Tällöin saat tarkemmat palautusohjeet. Palautettujen tuotteiden osalta rahat palautetaan tilillesi heti, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksen. Palautus koskee vain tilattuja tuotteita, emme palauta rahtimaksua. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Emme lunasta postiennakolla, matkahuollolla tai muulla, kuin postin asiakaspalautuksena, lähetettyjä palautuksia.

Reklamaatiot

Mikäli tilaamasi tuote on väärä, vahingoittunut tai havaitset tuotteessa selvän virheen, ilmoita siitä viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeellä. Virheellinen tuote voidaan palauttaa tai vaihtaa ilman kustannuksia asiakaspalautuksena. Mikäli havaitset tuotetta vastaanottaessa että tuote on vahingoittunut postissa, tee reklamaatio välittömästi postiin. Vaihdamme virheellisen tuotteen vastaavaan virheettömään tuotteeseen tai asiakkaan niin halutessa, palautamme kauppasumman. Jos havaitset tuotevirheen vasta neuloessa/virkatessa/kutoessa, lopeta työskentely heti ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeellä. Säilytä aina kaikki lankavyötteet ensimmäiseen pesuun asti. Reklamaatiot voidaan käsitellä vain jos kaikki käytettyjen lankojen vyötteet ovat tallella.

Palautusosoite

Kaikki ennalta sovitut palautukset tulee lähettää Postin asiakaspalautuksena osoitteella: Rouva Pyry, Koskentie 476, 32300 MELLILÄ Mukaan tulee liittää kaikki alkuperäiset pakkauslistat, vyötteet, sekä omat nimi-, osoite-, puhelinnumero- ja pankkiyhteystiedot. Asiakkaan vastuulla on tuotteiden huolellinen pakkaaminen palautusta varten.
Jatka
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita